27 жовтня 2016

Запрошуємо до участі у навчальному тренінгу з ДЕРМАТОСКОПІЇ 18-19 листопада

Раді повідомити Вам пропродовження циклу освітніх проектів від УАДВ у 2016 році!

Запрошуємо Вас взяти участь у навчальному тренінгу "Сучасні методи діагностики в дерматоонкології. Метод дерматоскопії", який відбудеться 18-19 листопада 2016 року у м.Києві за підтримки Української академії дерматовенерології. Тренінг проводить лікар вищої категорії, эксперт в області превентивної дерматоонкології та дерматоскопії, директор універсальної дерматологічної клініки "Євродерм" Литвиненко Богдан Вікторович.

До участі запрошуються лікарі дерматологи, дерматокосметологи, онкологи, які займаються проблемами новоутворень шкіри та використовують або планують вікористовувати метод дерматоскопії у своїй практичній діяльності. Тренінг розрахований на початковий або середній рівень знань та практичного досвіду з дерматоскопії.

Програма курсу складена згідно рекомендацій Міжнародного об'єднання дерматоскопії (IDS). В програму включена найновіша інформація, представлена на 4-му Всесвітньому конгресі по дерматоскопії (Відень, квітень 2015 року).

Цікавий лекційний матеріал, практичні поради та рекомендації, спільне вирішення клінічних завдань, розгляд клініко-дерматоскопічно-патоморфологічних кореляцій, обмін унікальним персональним 12-ти річним досвідом використання методу дерматоскопії у практичній діяльності та багато-багато іншого.

Умови участі:

Вартість участі у тренінгу складає 4500 грн. Для членів УАДВ, які сплатили членський внесок на 2016 рік, діють специальні умови участі: вартість тренінгу складає 3500 грн.

До вартості участі також включено: кава-брейки та ланчі.

Оформити членство та отримати знижку можна тут.

Обов'язковою умовою участі є бронювання місця шляхом подачі заявки за посиланням 

https://docs.google.com/a/dermjournal.com.ua/forms/d/e/1FAIpQLSc-vlZH2mTPxD5RBUryhbhAgE-Uc2DImeaBmubj7cHBhLFldg/viewform

Звертаємо Вашу увагу, що кількість учасників обмежена!

Місце проведення: Конференц-холл "Космополіт"

За додатковою інформацією звертайтесь до координатора заходу Литвиненко Юлії 095 282 66 53, e-mail: info.uadv@gmail

Програма тренінгу наведена нижче.